ФИРМЕНО ПАРТИ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – НАЧАЛО

Всяко фирмено парти е празник, който служителите никога няма да забравят – работното им място може да се превърне в още по-комфортно пространство, ако бъде организирано фирмено парти по възможно най-добрия и ефикасен начин. За да се случи това, и да получите онова фирмено парти, за което винаги сте мечтали – фирмено парти, което дори ще надмине очакванията Ви, трябва да се доверите на опитни професионалисти с безупречна експертиза.

Като Травел Мениджмънт – ние сме именно такива професионалисти!

Травел Мениджмънт можем да бъдем много полезни за Вашата компания в организирането и реализирането на всякакъв тип събития – бизнес срещи, семинари, годишни срещи и вечери, събития със социална насоченост, корпоративни събития, конференции, представяне на нови продукти, тематични събития, партита като фирмено парти и коледно парти, тиймбилдинг програми и активности, събития на открито, събития като корпоративен ден на семейството за служителите на компанията, инсентив пътувания и други.

Фокусът на нашата компания е най-вече към комплексния мениджмънт на събития и осигуряването на бизнес туристически услуги за корпоративни клиенти. Запомнящи се преживявания, включително и фирмено парти, или пък коледно парти в края на годината – това е основното нещо, което ние можем да създадем и организираме за вашите гости, бизнес партньотри и служители.

Изберете нас за желаното от Вас фирмено парти! Фирмено парти, което в никакъв случай няма да Ви разочарова! Фирмено парти, за което ще се говори дълго.

 

ФИРМЕНО ПАРТИ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА

Ние имаме немалко партньори, работим и активно с местни и международни доставчици. Можем да Ви предложим още пълен пакет от туристически услуги за страната и чужбина (хотелско настаняване, транспортни услуги, самолетни билети и други).

Ще се опитваме не само да отговорим, но дори и да надхвърлим всички Ваши очаквания, за да реализираме едно невероятно фирмено парти – фирмено парти, което Вашите служители заслужават. Корпоративните клиенти, които желаят цялостно управление на организацията на събития като фирмено парти, винаги избират Травел Мениджмънт!

Пренесете Вашето събитие, като уникално фирмено парти, или тиймбилдинг, на следващото ниво с нашата компания!

Екипът ни е висококвалифициран и готов за нови предизвикателства. Това гарантира на клиентите на Травел Мениджмънт, че ще получат високо качествено обслужване и перфектно планиране на събития с голямо внимание към детайлите, било то за организирането на фирмено парти или на друго събитие.

Ние винаги обръщаме внимание на изискванията и желанията на нашите клиенти, и им осигуряваме решения, от които те да останат максимално удовлетворени. Няма значение дали имате нужда от организирането на незабравимо фирмено парти за Вашите служители – фирмено парти, на което позитивните емоции са сигурни – или годишна среща, например.

Фирмено парти 1
Фирмено парти - Най-правилният избор

ФИРМЕНО ПАРТИ ОТ КОМПАНИЯТА НИ – НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Заразително е да усещаш удоволствие от работата си. Хората около теб са въвлечени от идеята на всеки следващ проект, следват твоя пример и успяват да завършат всичко бързо, лесно и с настроение, независимо дали става въпрос за фирмено парти или за събитие, различно от фирмено парти.

Кои са нашите аргументи, за да изберете Травел Мениджмънт за фирмено парти или коледно парти, тиймбилдинг или конференция?

Смятаме, че следните аргументи са ясни, категорични и красноречиви.

А именно, трябва да изберете нас, защото:

И не на последно място:

 • Обичаме това, което правим и го правим с удоволствие и от сърце – няма значение дали имате нужда от организирането на фирмено парти, бизнес конференция, спортен тиймбилдинг или друго събитие.
 • Да обичаш работата си е привилегия и благословия. А всичко това е част от процеса да създадеш едно успешно и запомнящо се събитие – като най-невероятното фирмено парти за Вашия екип.
 • Пестим вашето време и намаляваме вашите разходи за организирането на дълго чаканото фирмено парти.
 • Използваме най-новите технологии в обслужването и в туризма, за да предоставим най-добрите възможности за пътуване и услуги в събитийния мениджмънт.
 • Създаваме атрактивни предложения и предлагаме внимателно подбрани туристически продукти.
 • Винаги взимаме под внимание всяко желание и изискване на нашите клиенти без значение дали става въпрос за фирмено парти или не става въпрос за фирмено парти.
 • Защото с нас е бързо и лесно, защото Вашето фирмено парти няма цялото време на света, за да се случи.
Фирмено парти 2
Фирмено парти - Организирано от нас

ФИРМЕНО ПАРТИ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ЗАБАВНО, ИНТЕРЕСНО, ПОЛЕЗНО

Искате Вашето фирмено парти да се помни дълго и служителите с нетърпение да очакват следващото? Искате то да има магично усещане, което прави всички наоколо добри, сплотени, усмихнати, толкова одухотворени и продуктивни? С една дума, имате нужно от най-забавното, интересно и полезно за сплотеността на екипа Ви фирмено парти.

Вашето фирмено парти е онзи специален момент, в който колегите и партньорите се превръщат в приятели!

ФИРМЕНО ПАРТИ ОТ НАС И ОТЗИВИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ

Отзивите на клиентите са най-категоричното доказателство за професионализма, с който вършим своята работа – няма значение дали говорим за реализирано фирмено парти или друго, различно от фирмено парти събитие

Ето един пример в тази насока:

 • Благодаря за перфектната организация!

„Искам първо да благодаря на всички от Travel Management за перфектната организация и за професионалното Ви отношение към всички детайли. Още веднъж оправдахте доверието, което Ви гласувахме. До сега получавам само позитивна обратна връзка за партито и мисля, че се получи много добре и хората се забавляваха максимално. Oчаквам с нетърпение следващите събития, които ще организираме с вас.“

Гинка Матева, Сенсата Технолъджис България ЕООД

Фирмено парти 3
Фирмено парти - Свържете се с нас!

ФИРМЕНО ПАРТИ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

На нашия сайт имате възможността да намерите всички предлагани от Травел Мениджмънт услуги. Прочетете повече за това как и какви събития организираме, защо трябва да ни се доверите и за необходимите Ви пътувания, и колко специално се отнасяме към Вашите служители.

Разгледайте и специалния ни блог, в който ще намерите подробна и полезна информация за правилните стъпки, свързани с организирането на едно събитие, новини, касаещи нашата компания и други интересни неща.

В подкрепа на думите ни, че ние сме лидерът в организирането на събития, можете, на сайта ни да се запознаете и с други отзиви на наши клиенти за извършената от нас работа, или да видите вече реализирани проекти и събития от Травел Мениджмънт, включително свързани и с фирмено парти.

Намерете ни и в следните платформи: 

 • фейсбук
 • youtube
 • инстаграм

Свържете се с нас в удобно за Вас време, за да можем да организираме желаното от Вас фирмено парти!

Доверете ни се! Подарете най-страхотното фирмено парти на Вашите служители!

ФИРМЕНО ПАРТИ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – НАЧАЛО ФИРМЕНО ПАРТИ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА ФИРМЕНО ПАРТИ ОТ КОМПАНИЯТА НИ – НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ФИРМЕНО ПАРТИ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ЗАБАВНО, ИНТЕРЕСНО, ПОЛЕЗНО ФИРМЕНО ПАРТИ ОТ НАС И ОТЗИВИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ ФИРМЕНО ПАРТИ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ