Спортни тийм билдинги

Безспорно, спортът е един от начините за създаване на здрава връзка между членове на екипа. Начинът, по който човек взаимодейства с друг играч може да повлияе върху ефективността на екипа, а от там и върху цялостния успех на компанията. Спортният тиймбилдинг е отличен избор, когато целта е да се изгради динамичен отбор, който да постига върхово представяне пред конкуренцията. Отбор, който играе с ентусиазъм, увереност и споделени цели, както на спортното поле, така и извън него.

Smooth Transition

Имате ли нужда от нещо освежаващо?
Искате ли да прекарате незабравимо време с колегите ви на открито?
Интересно ви е да изживеете феномена Smooth Transition?
Станете част от нашите забавни Smooth Transition тиймбилдинги.

Ще имате възможност да се насладите на карането най-новите модели Еко-колички на място, което сме избрали не само заради превъзходните условия за каране, но и заради възможността за страхотно забавление. По пътя вие ще трябва да се справите с още много други предизвикателства, които сме ви подготвили.

Какво се изисква от вас? Единствено, добро настроение!

Team Orienteering

Искате ли да придобиете умения за ориентиране в непозната местност?
Ако отговорът ви е “ДА”, то програмата ”Team Orienteering” ще ви помогне да го направите.

Вие ще преминете през следните два етапа:

  • Техническа презентация за ориентиране с карта и компас;
  • Практическа част за ориентиране с карта и компас;

Крайната точка е “Базовият лагер” за проверка на резултатите на отборите от събраните контролни фенери.

"Team Orienteering" е програма, в която състезателите, с помощта на карта и компас, за възможно най-кратко време преминават през контролни места (отбелязани на картата и маркирани в местността). Съвкупоността от тези контролни точни представлява състезателен маршрут, който подлага на изпитание и проверка способностите на участниците да се ориентират и техните физически възможности.