Социално отговорни

За много компании корпоративните събития са израз на социална отговорност, така че да популяризират своя кауза. Участниците инвестират време и усилия в своите общности и екипи, и по този начин укрепват доверието си един към друг. Това насърчава всички в екипа да се стремят да бъдат ценни за общността, докато работят за обща кауза.

Charity Bike Build

Charity Bike Build е тийм билдинг програма за социална отговорност. Тя е насочена към компании, които експериментират с екипни дейности, компанни, които искат да съзададат ангажиранст в своите служители чрез положителен принос за обществото.

Формат: Разделени на отбори участниците преминават през различни изпитания, по време на които печелят части за велосипеди. Последната и най-важна задача на всеки отбор е да сглобят успешно всеки велосипед.

Charity Bike Build предоставя изключителна възможност да съберете целият екип, за да постигнете една единствена цел – благотворителност за избран център за деца и младежи лишени от родителски грижи. Благодарение на високото ниво на ангажираност и конкретна благотворителна кауза тийм билдингът Charity Bike Build постига изключително високо ниво на удовлетвореност на участниците.

Изграждане на детска площадка

Участниците, разделени на отбори реновират или изграждат детска площадка.

Кутия с усмивки

Усмивката е велика сила. Искате ли да подарите усмивка на хора в неравностойно положение?

В тази програма ще имате възможност да подготвите кутии, които са пълни с различни ръчно изработени играчки или дълготрайни хранителни продукти или др.

 

Реновиране на бивак

Времето прекарано сред природата е незабравимо за всички, но кой се грижи за природата и местата за отдих в нея?

Това може да сте вие! Участниците изграждат пейки, маси, огнища и други помощни съоръжения, след което почистват района и обядват на BBQ

Отзиви