Приключенски тийм билдинги

Възползвайте се от нашите приключенски програми, за да опитате нови и вълнуващи дейности, с които да презаредите. Предлагаме огромен избор от дейности, които може да се комбинират. Елате с екипа си и ще имате едно невероятно преживяване с нас.

The Treasure Map

Има ли останали още скрити съкровища?

За да разберете отговора на този въпрос ще трябва да разкодирате серия от загадки, да преминете през различни изпитания и да съберете всички части от "Картата на съкровището".

Бъдете внимателни, защото пътят към съкровището крие много капани!

 

Изпратете вашето запитване за изготвяне на конкретна програма!

THE LOST ISLAND

Сезонът на морските приключения е открит! 
Разделени на отбори на различни полигони участниците ще трябва да покажат своя екипен дух и да спечелят определен брой точки, които ще ги доведат до голямата награда.

Ето малка част от активностите, които плажното приключение включва:
Плаващите пясъци; Водна помпа; Огнен пясък; Воден филтър; Бягащите плавници; Пясъчните фигури и много други.

Изпратете вашето запитване за изготвяне на конкретна програма!

Отзиви

Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво

Работата ми с компанията започна още през 2008 година. По-късно и до момента по различни проекти работя с целия екип на Травел Мениджмънт ООД. Достатъчно е да обясня целта на задачата, за която ги ангажирам, да споделя няколко логистични насоки, и отличните професионалисти на Травел Мениджмънт ООД осигуряват на мен и на компанията ми това, което сме поискали. Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво. Колегите подхождат гъвкаво и креативно и винаги ме подкрепят с идея или предложение, в резултат на богатия си опит, натрупан от работата с различни компании и бизнеси. Многократно предложенията им са били доста по-удачни от първоначалните ми идеи. Препоръчвам Травел Мениджмънт ООД като надежден и сигурен партньор за организиране на събития и бизнес пътувания.