Подаръчни кошници

Направете оригинален подарък с аранжирана от нас луксозна подаръчна кошница! Ние ще създадем уникален дизайн, красиво и ефектно ще опаковаме кошницата, подходяща за различен повод - Рожден ден, Имен ден, служител на месеца, Коледа и всеки друг празник!

Правим перфектна селекция от избрани продукти с най-високо качество. 
Изберете прекрасна подаръчна кошница и доставете емоция, любов и усмивки на вашите служители, клиенти и бизнес партньори.

За всякакви въпроси: цени, срок на изработка, варианти на подаръчни кошници или подаръчни кутии, брандиране, отстъпки за количества и други, свържете се с нас! 

Отзиви

Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво

Работата ми с компанията започна още през 2008 година. По-късно и до момента по различни проекти работя с целия екип на Травел Мениджмънт ООД. Достатъчно е да обясня целта на задачата, за която ги ангажирам, да споделя няколко логистични насоки, и отличните професионалисти на Травел Мениджмънт ООД осигуряват на мен и на компанията ми това, което сме поискали. Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво. Колегите подхождат гъвкаво и креативно и винаги ме подкрепят с идея или предложение, в резултат на богатия си опит, натрупан от работата с различни компании и бизнеси. Многократно предложенията им са били доста по-удачни от първоначалните ми идеи. Препоръчвам Травел Мениджмънт ООД като надежден и сигурен партньор за организиране на събития и бизнес пътувания.