Кулинарни тийм билдинги

Нашите кулинарни програми за тиймбилдинг са сред най-популярните и ефективни съвременни практики за сплотяването на служителите. Предлагаме редица корпоративни събития, посветени на храненето. Всички те са предназначени да подхранват умовете и сърцата, а и стомаха, разбира се. Менюто включва отбори, предизвикателства, екскурзии из световната кухня и различни уникални преживявания. 

Sushi Team Building

Програмата "Sushi Team Building" е съчетание между изкуство и кулинария. Показваме не само качествено суши, но и даваме възможността на участниците да се докоснат до магията на това изкуство. Съчетаваме разнообразни вкусове и аромати, за да постигнем съвършенството в една хапка.

Целта е да се покаже на колкото се може повече хора страстта, с която се приготвя суши. Реализираме този тийм билдинг, благодарение на мобилен суши бар. 

Star Chefs

Мечтали ли сте си да готвите с едни от най-известните готвачи в България?

Шеф Манчев, Шеф Андре Токев, Шеф Ради Стамболов, Ути Бъчваров, Лео Бианки и много други звездни водещи на кулинарни предавания от малкия екран ще ви представят различни авторски рецепти и кулинарни техники, които да изпробвате. В компанията на колегите и в „кухнята“ ще трябва да приготвите вашия звезден обяд или вашата звездна вечеря.

...следва незабравимо похапване с колегите, което дълго време ще има мотовиращ ефект на работното място.

The Puzzle Cake™

Обичате ли пъзели? Похапвате ли тортички? Искате ли да съчетаете двете неща? Приготвянето на Торта-Пъзел е най-подходящата активност за вас!
Вашата задача е да приготвите различна част от тортата-пъзел, на която е изписано логото на компанията, слоган на събитието или друга визия специално изготвена за вас.

Кулминацията е сглобяването на пъзела и анализ на резултата. А за финал - насладата и вкусната торта!