Круизи

Искате да избягате от работата, скучното и еднообразно ежедневие, да отидете някъде далеч от града? Съчетайте почивка, екскурзия и посещение на нови места с пътуване с круизен кораб.
Ще подберем и намерим най-доброто решение за плаване с круизен кораб. Средиземно море, Северна Европа, Карибите, Южна Америка, Африка, Азия, Австралия и Океания, Близкия Изток или Аляска. Днес изборът е огромен. Идеалната форма за ваканция - комбинацията от развлечения на кораба, опознаване на нови места, посещение на забележителности, запознаване с различна история и култура.
Круизите са нещо неповторимо и вдъхновяващо. Опитайте!

Отзиви

Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво

Работата ми с компанията започна още през 2008 година. По-късно и до момента по различни проекти работя с целия екип на Травел Мениджмънт ООД. Достатъчно е да обясня целта на задачата, за която ги ангажирам, да споделя няколко логистични насоки, и отличните професионалисти на Травел Мениджмънт ООД осигуряват на мен и на компанията ми това, което сме поискали. Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво. Колегите подхождат гъвкаво и креативно и винаги ме подкрепят с идея или предложение, в резултат на богатия си опит, натрупан от работата с различни компании и бизнеси. Многократно предложенията им са били доста по-удачни от първоначалните ми идеи. Препоръчвам Травел Мениджмънт ООД като надежден и сигурен партньор за организиране на събития и бизнес пътувания.