Креативни тийм билдинги

Програмите за творчески тиймбилдинг, се използват за групи от различни сектори. Ако искате да предизвикате колегите си, помислете за този вид творчески дейности, като начин за изграждането на екип.

Build an Igloo

Лесно ли е изграждането на "Иглу"?

Вероятно не! Без притеснения, уверяваме ви, че с помощта на нашите инструктори много лесно ще можете да изпълните задачата.

Готови ли сте да живеете това предизвикателсто?

Ние ви осигуряваме всички необходими материали и безценно ноу-хау, което ви позволява да изградите къщата от сняг по най-добрия възможен начин. Останалото зависи от вас. Програмата "Build a Igloo" дава възможност да се тестват сръчност, да се измери физическата сила, да се проверяват междуличностни отношения и сътрудничество. Подходяща за всякакъв вид бизнес.

А сега е време за прогнозата за времето: „Кога ще вали сняг?"

LEGO WORLD©

Цел: всеки отбор трябва да подготви своята тематична  част от големия “ЛЕГО Свят” на компанията.

Проектите могат да бъдат 2D или 3D спрямо изискванията на клиента. Всеки отбор работи по различна част от един общ проект.

Категориите  могат да бъдат: ценностите на компанията, продукти и услуги, актуална кампания, темата на събитието и др.

В края на програмата всички части се сглобяват и резултът се анализира. Макетът може да се постави в офиса на компанията. 

Отзиви

Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво

Работата ми с компанията започна още през 2008 година. По-късно и до момента по различни проекти работя с целия екип на Травел Мениджмънт ООД. Достатъчно е да обясня целта на задачата, за която ги ангажирам, да споделя няколко логистични насоки, и отличните професионалисти на Травел Мениджмънт ООД осигуряват на мен и на компанията ми това, което сме поискали. Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво. Колегите подхождат гъвкаво и креативно и винаги ме подкрепят с идея или предложение, в резултат на богатия си опит, натрупан от работата с различни компании и бизнеси. Многократно предложенията им са били доста по-удачни от първоначалните ми идеи. Препоръчвам Травел Мениджмънт ООД като надежден и сигурен партньор за организиране на събития и бизнес пътувания.