Конференции

Нашият екип вече 5 поредни години организира Националната конференция на Българската психиатрична асоциация. Поморие, Златни пясъци, Пловдив, Боровец и Правец са любезни домакини на срещата, в която активно участват и присъстват утвърдени имена на специалисти в областта на психиатрията  в България, Германия, Русия, Англия, Франция, а също и млади психиатри. През годините събитието се утвърди като значим професионален форум, на който се представят най-новите научни и практически достижения в областта на психиатричната теория и практика. 
Акцентът от нашата работа по време на тридневните конференции е пълното планиране и цялостно управление на процесите за гладкото протичане на симпозиума. 
Ние осигуряваме:
- хотелско настаняване на делегатите
- делегатски комплект
- техническо обезпечаване
сценичен дизайн
професионално озвучаване
презентационна техника
осветление
система за симултанен превод
фотозаснемане
видеозаснемане
преводачески услуги
- кафе-паузи
- обеди
- коктейл „Добре дошли“
- официална вечеря с богата шоу и развлекателна програма
Наша отговорност е регистрацията на всеки един делегат, както и участието на фирми изложители с изложбени щандове, разпределението на изложбената площ, изграждане, монтаж и демонтаж на щандовете, осигуряване на оборудването на щандовете за нуждите на изложителите.
Българската Психиатрична Асоциация и ние от Травел Мениджмънт работим съвместно по организирането и провеждането на годишните конференции на асоциацията, задавайки нов висок стандарт като оставяме отлично впечатление в делегатите и участниците в срещите.
Ето и доказателство за всичко изброено дотук от следващите снимки: