Кои сме ние?

Вече 14 години Травел Мениджмънт е водещ доставчик за организиране на корпоративни събития, тийм билдинг програми и конференции в България. Ние създаваме и осъществяваме запомнящи се преживявания за вашите гости и служители. Компанията е фокусирана в комплексния мениджмънт на събития и осигуряването на бизнес туристически услуги за корпоративни клиенти. 

Ние ще съдействаме на вашата компания в организирането на всякакъв тип събития – корпоративни събития, конференции, представяне на нови продукти, бизнес срещи, семинари, годишни срещи и вечери, търговски изложения, събития със социална насоченост, тематични партита, тийм билдинг програми, инсентив пътувания и много други.

Нашият екип от млади, креативни, динамични и всеотдайни професионалисти осигурява на клиентите на Травел Мениджмънт високо качествено обслужване и перфектно планиране на събития с голямо внимание към детайлите. Когато ни поверите организацията на ваше корпоративно събитие, може да разчитате да сме с вас във всяка стъпка в реализирането на проекта. Представителите на Травел Мениджмънт ще посрещнат, настанят и в края на събитието – изпратят вашите гости. Ние ще се погрижим за всяко ваше желание, за да осигурим реализирането на едно успешно събитие. Корпоративните клиенти, които желаят цялостно управление на организацията на събития избират Травел Мениджмънт като техен доверен и отговорен партньор.

Разполагаме с широка мрежа от партньори, местни и международни доставчици.

Оигуряваме още пълен пакет от туристически услуги в рамките на България и в чужбина – настаняване, транспорт, ресторанти и други заведения, активности, екскурзии и други.
 
Ние целим да разберем изискванията и желанията на нашите клиенти и да осигурим решения, които да отговорят и надхвърлят очакванията.
Пренесете вашето събитие или пътуване на следващото ниво с Травел Мениджмънт.

НАШИЯТ ЕКИП

Димитър Тодоров

Управител и ръководител отдел „Събития“

Виктория Тодорова

Управител и ръководител „Връзки с обществеността“

Венцислав Московски

Управител и ръководител Самолетни билети и пътувания в чужбина

Елица Тенева

Главен счетоводител

Надежда Валериева

Координатор събития и пътувания

Димитър Станев

Ръководител озвучаване, осветление и техническо обезпечаване

Катерина Георгиева

Координатор събития и пътувания

Радостина Еленкова

Координатор събития и пътувания