„Ден на семейството“ 2017 от Травел Мениджмънт за Сенсата Технолоджис

„Ден на семейството“ 2017 от Травел Мениджмънт за Сенсата Технолоджис

Когато една компания се грижи за своите служители и техните близки, организира "Ден на семейството" с Травел Мениджмънт. Над 2 000 души взеха участие в многобройните игри и забавления за малки и големи, подготвени от нашия екип. Топлото време помогна да превърнем събитието в истински празник за всички от Сенсата Технолоджис. На 26 август празнувахме със служителите на фирмата от София и Ботевград, а на следващия ден - 27 август, и с всички техни колеги и семействата им от Пловдив.

Специален гост беше Ути Бъчваров и неговият пътуващ кулинарен театър. Атракция бяха най-големият казан и BBQ в България. За всички гости и разбира се с участието на много от тях, неизчерпаемият Ути приготви различни вкусотии.

Страхотен празник с многобройното семейство на Сенсата Технолоджис и Травел Мениджмънт. Благодарим за гласуваното доверие да организираме отново тези два специални и незабравими дни.

*******

Сенсата Технолоджис е международна компания за разработка, производство и продажба на сензори и системи за контрол за автомобилната, самолетостроителната, корабостроителната, военната, тежкотоварната, телекомуникационната индустрия и др.

Производителят има присъствие в 11 държави на 4 континента, като България е най-голямата локация на „Сенсата“ в Европа. Тук разполага с два завода за производство на автомобилни сензори – в Ботевград и в близост до Пловдив, както и с бизнес център и тестова лаборатория в София.

Наши потребители се интересуват и от други тиймбилдинг