Очакваме това да е началото на края на Ковид кризата и за нашия сектор, с надеждата да поставим началото на една успешна 2021 събитийна година.
покажи повече

„ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ“ ООД стартира изпълнението на одобрен за финансиране проект BG16RFOP002-2.092-0669-C01 по проект „Подкрепа на предприятия, регистрирани по закона за туризъм като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 по ДБФП №BG16RFOP002-2.092-0669-C01 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г.
покажи повече

Тодоров: Събитията започват да се случват, възстановяват се и могат да се случват. Обединяваме усилия, за да покажем това на всички клиенти в България и извън страната ни, че сме чудесна дестинация за правене на събития.
покажи повече

Травел Мениджмънт стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-8648-C01 по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”. Целта на проекта е oсигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.
покажи повече

След среща на представители на Българско конгресно бюро с премиера Бойко Борисов, здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения.
покажи повече

Във връзка с обявеното извънредно положение и ограничаване на разпространението на Covid-19, офисът на Травел Мениджмънт ще бъде затворен до 13 май 2020 г. Ще работим само дистанционно, като ще бъдем на разположение на всички наши клиенти, партньори и доставчици на мобилните си телефони и познатите ви адреси на електронната поща. Пазете си и бъдете здрави!
покажи повече

Привличане на събития в България от сферата на MICE е сред дългосрочните приоритети на Министерството на туризма като в тази посока ще започне да се работи още през настоящата 2019 година. За реализиране на този държавен приоритет, Българското конгресно бюро ще бъде основен партньор на Министерството с оглед националния обхват на дейността му.
покажи повече

Миналият месец световната компания за цветове "Пантон" (Pantone) обяви за цвят на годината за 2019 г. - жив корал (living coral). Според "Пантон", жив корал е цвят на безгрижно щастие. Изборът на този цвят може да подобри или напълно да завладее, начина по който да организирате вашето събитие. От цветен акцент до цялостно събитие, цвят жив корал ще бъде навсякъде през 2019-та година.
покажи повече

Днес празнуваме нашия 10-ти рожден ден. 10 години Травел Мениджмънт! Скъпи приятели, извървяхме този път заедно. Заедно, с общи цели и професионализъм ще продължим напред. Благодарим Ви за доверието.
покажи повече

Замисляли ли сте се дали трябва да наемете мотивационен лектор на вашето годишно събитие на компанията или на събитие, на което представяте ваш нов продукт/услуга пред вашите партньори и клиенти?
покажи повече

За колко от събитията, на които сте присъствали, може да кажете, че са идеално планирани и изпълнени? Ако ви предстои организиране на събитие, вижте нашите съвети, които ще ви помогнат за организацията на идеалното събитие.
покажи повече

За нас е чест и отговорност да сме част от един проект, чиято цел е развитието и утвърждаването на България като устойчива дестинация за провеждане на значими международни форуми.
покажи повече