В днешния конкурентен бизнес свят насърчаването на силна работа в екип и приятелство сред служителите е от съществено значение за успеха и развитието на компаниите. Традиционните дейности за изграждане на екип често не осигуряват вълнението и ангажираността, необходими за истинското сплотяване сред служителите. Тук влиза в действие приключенският тиймбилдинг и екстремните спортове. В Travel Management признаваме трансформиращата сила на заредените с адреналин преживявания за укрепване на екипната динамика и морални ценности.
покажи повече

В съвременното работно място концепцията за ангажираност на служителите придоби огромно значение. Работодателите все повече осъзнават, че ангажираните служители са по-продуктивни, креативни и отдадени на своята работа. Един от ключовите аспекти за това е тиймбилдинга. Тази статия изследва въздействието, което инициативите за тиймбилдинг имат върху повишаването на ангажираността на служителите и цялостния успех на организацията.
покажи повече

Като включите събития във вашата маркетингова стратегия за растеж, можете да се възползвате от няколко предимства, за да стимулирате информираността за вашата марка, привличането на потенциални клиенти и цялостния бизнес растеж. Вижте кои са тези предимства:
покажи повече

В непрекъснато развиващия се свят на корпоративната култура ролята на тиймбилдинг се очертава като основен двигател за насърчаване на положително работно място. Освен за отпускане и сплотяването на екипа, той помага и за повишена продуктивност в организацията.
покажи повече

Ролята на тиймбилдинга в организационния успех на компанията става все по-важна. Компаниите осъзнават, че ефективната екипна динамика води до подобрено сътрудничество, повишен морал на служителите и в крайна сметка по-висока производителност. В тази статия се задълбочаваме в осезаемите ползи, които компаниите изпитват, когато включват иновативни дейности в тиймбилдинг събитията.
покажи повече

Коледа наближава и сега е моментът да помислите за интересни празнични тиймбилдинг дейности, за да създадете топли взаимоотношения и трайни спомени сред членовете на вашия екип. Празничният дух е изпълнен с любов и радост. Статистиката показва, че 85% от служителите вярват, че коледните партита имат положително въздействие върху мотивацията на екипа, така че празничните поводи са широко разпространени и признати като страхотна дейност за изграждане на сплотен екип.
покажи повече

В днешния динамичен корпоративен пейзаж бизнес пътуванията се превърнаха в ключов инструмент за компаниите за постигане на различни цели.
покажи повече

Конференциите играят ключова роля в споделянето на знания, създаването на мрежа от контакти и насърчаването на дълготрайни взаимоотношения. Тяхното планиране и провеждане изисква внимателна организация на множество фактори.
покажи повече

Повече подробности за това кои са 4-те категории събития и какви са техните предимства и ползи в статията на Travel Management
покажи повече

Организацията на събитие може да се окаже сериозно предизвикателство. Всеки детайл е важен, а подготовката отнема време и ресурси. Запознайте се със седемте най-важни стъпки при планирането на всяко събитие.
покажи повече

Днес Travel Management празнува своя 14-ти рожден ден! Пожелаваме си да продължаваме да правим това, което обичаме, още дълги години и да покоряваме нови върхове заедно като отбор!
покажи повече

Отваряме събитията на живо отново, този път от 19.04 съгласно новата Заповед № РД-01-240/16.04.2021 г. на Министерство на здравеопазването.
покажи повече