В днешния динамичен корпоративен пейзаж бизнес пътуванията се превърнаха в ключов инструмент за компаниите за постигане на различни цели.
покажи повече

Конференциите играят ключова роля в споделянето на знания, създаването на мрежа от контакти и насърчаването на дълготрайни взаимоотношения. Тяхното планиране и провеждане изисква внимателна организация на множество фактори.
покажи повече

Повече подробности за това кои са 4-те категории събития и какви са техните предимства и ползи в статията на Travel Management
покажи повече

Организацията на събитие може да се окаже сериозно предизвикателство. Всеки детайл е важен, а подготовката отнема време и ресурси. Запознайте се със седемте най-важни стъпки при планирането на всяко събитие.
покажи повече

Днес Travel Management празнува своя 14-ти рожден ден! Пожелаваме си да продължаваме да правим това, което обичаме, още дълги години и да покоряваме нови върхове заедно като отбор!
покажи повече

Отваряме събитията на живо отново, този път от 19.04 съгласно новата Заповед № РД-01-240/16.04.2021 г. на Министерство на здравеопазването.
покажи повече

Очакваме това да е началото на края на Ковид кризата и за нашия сектор, с надеждата да поставим началото на една успешна 2021 събитийна година.
покажи повече

„ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ“ ООД стартира изпълнението на одобрен за финансиране проект BG16RFOP002-2.092-0669-C01 по проект „Подкрепа на предприятия, регистрирани по закона за туризъм като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 по ДБФП №BG16RFOP002-2.092-0669-C01 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г.
покажи повече

Тодоров: Събитията започват да се случват, възстановяват се и могат да се случват. Обединяваме усилия, за да покажем това на всички клиенти в България и извън страната ни, че сме чудесна дестинация за правене на събития.
покажи повече

Травел Мениджмънт стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-8648-C01 по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”. Целта на проекта е oсигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.
покажи повече

След среща на представители на Българско конгресно бюро с премиера Бойко Борисов, здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения.
покажи повече

Във връзка с обявеното извънредно положение и ограничаване на разпространението на Covid-19, офисът на Травел Мениджмънт ще бъде затворен до 13 май 2020 г. Ще работим само дистанционно, като ще бъдем на разположение на всички наши клиенти, партньори и доставчици на мобилните си телефони и познатите ви адреси на електронната поща. Пазете си и бъдете здрави!
покажи повече