Арт тийм билдинги

Помислете за времето, когато сте се включвали в творческо упражнение. Онова чувство, че сте ангажирани с това, което правите – сега, в момента. Когато избирате добре организирана творческа програма, вие имате възможността отново да изпитате радостта от преживяването. А най-хубавото е, че ще споделите това чувство с целия екип.

Pop ART Picture

Готови ли сте да се потопите в света на съвременното изкуство?

Поп Арт Картина е тийм билдинг програма с картини, използващи нова техника с неочакван край.

Ще рисувате съвременна абстрактна композиция и след като приключите, ще отнемете вграден образ, след което става магия, получава се уникална рисунка.

Ще имате куратор, който ще помага и напътства с идеи и техники за рисуване на абстрактно изкуство.

 

Поп Арт Картина ви дава шанса да правите заедно нещо уникално и забавно - да изрисувате с бои платно, върху което да залепите изобрежение на фирменото си лого. Създаването на произведение на изкуството е релаксираща дейност, свързана с неописуемо преживяване.

Let's Dance

Колко хора можете да танцувате?

„Let's Dance“ е интерактивна актвивност, с която по забавен начин участниците лесно научават основни танцови движения от българския народен фолклор. Ще имате възможност да си изберете от осем български народни хора от три фолклорни области.

Танцовият пъзел занимателно и забавно предизвиква интереса на играчите към народните танци. Предоставя възможност лесно и бързо да научите основни движения от българския народен фолклор.

За силното въздействие на „Let's Dance“ основна роля имат водещите - професионален хореограф педагог с над 15 години опит и танцьори ко-репетитори с по над 7 години опит в народните танци.

The Atelier

Готови ли сте да се потопите в света на изкуството?

В нашате програма „Ателиетата“ ще можете да се запознаете със следните видите изкуство:
Изобразително изкуство, Дърворезба и Моделиране;
Вие ще преминете през следните етапи: Лекция от професионалист, Практическа част и Работа по групи

Готовите продукти могат да се поставят в общи части на офиса за по-дълготраен мотивиращ ефект.