Организиране на събития

Ние предоставяме цялостен мениджмънт на корпоративни събития. Нашите клиенти получават високо качество на предлаганите услуги, както и перфектна организация до последния детайл. Когато ни възложите организирането на вашето корпоративно събитие, ние сме на ваше разположение по време на целия процес. Наш представител лично ще посрещне, съпроводи и изпрати гостите. Ще отговорим на всички ваши изисквания и предпочитания за успешното протичане на събитието.

Зад успеха на организираните от нас събития стоят познания, опит, безкомпромисно внимание към детайла и отговорно изпълнение на поставените задачи. Всеки клиент на Травел Мениджмънт получава от нас перфектно обслужване, съпричастност, коректност и лоялност, в които вярваме, че се крие ключа към успешното събитие.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Специални и тематични събития

Ние в Травел Мениджмънт ще разработим концепция и ще предложим провеждане на събитие на нестандартно място и по неповторим специален начин. Начинът, по който се случва това, е нашата запазена марка. Какво мислите за събитие в стил „Ренесанс“ или „Fort Boyard”? А кубинска вечер в духа на “Cuba libre” с кубински ром, пури и невероятна атмосфера с кубинска музика? Или тематична френска вечер, с винена дегустация и много кан-кан танци? Събитие на тема бяло и черно или търговска среща по пижами? Кулинарно състезание и работилница за шоколад? Това са само малка част от креативните ни идеи. Специалните и тематични събития, които организираме по специален начин, са онези незабравими моменти, които остават траен отпечатък в живота ни. Да бъдем различни и да осъществим уникалното събитие, ни вдъхновява и носи удовлетворение.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Коледни партита
Потопете се в магията на Коледа заедно с нас! Коледа носи много топлина, любов, нови надежди, мечти и вяра. Искате вашето парти да се помни дълго и с нетърпение да очакват следващото? Искате то да има магично усещане, което прави всички наоколо добри, сплотени, усмихнати, толкова одухотворени и продуктивни, същевременно.
Ние организираме забавни, незабравими и запомнящи се коледни купони. Коледното фирмено парти е онзи момент в края на годината, в който колегите и партньорите се превръщат в приятели. Превърнете нашата работа в приятелство.
Ние предлагаме:
- артисти, облечени като Дядо Коледа, Снежанка, джуджета
- фигури на елени, шейни, Коледни звезди
- сценарии
- ефектна коледна декорация
- коледни подаръци
- коледни вкусотии
- коледни игри и изненади
- и много, много забавление
Създайте Коледно настроение на вашите служители и партньори с нашата помощ. Изберете част от нашите шоу програми, звездни артисти и изпълнители ... Бутон Виж повече с препратка към Шоу програми, артисти и изпълнители