Отзиви

Благодаря от сърце

Използвам възможността да ви благодаря от сърце за отлично организираната циклична среща. Желая ви заслужена отмора и прекрасно настроение.

Препоръка

СИ ЕМ ЕЛ България АД изразява удовлетворението си от услугите и обслужването на фирма Травел Мениджмънт ООД за осъществяването на мероприятие за над 200 души. На всеки етап от предварителната подготовка на събитието до неговото приключване, екипът на Травел Мениджмънт ООД работещ по проекта даваше най-добрите предложения и ефективни решения, което създаде у нас като клиент сигурност за успешното провеждане на мероприятието като цяло. С удоволствие препоръчваме Травел Мениджмънт ООД като компания, която подхожда професионално към изпълнение на работата си, с фокус към детайлите и спазвайки поетите ангажименти. Травел Мениджмънт ООД е коректен партньор, на който може да се разчита.

Специални благодарности

Специални благодарности на Travel Management Ltd. за помощта и координацията на събитието.

Обратна връзка за събитие

Бих искала да благодаря на целия екип на Travel Management за положените усилия, професионализма и хубавите емоции, които преживяхме на организираното от вас събитие! Всичко мина много добре и колегите ни са във възторг! Голямо БЛАГОДАРЯ и продължавайте в същия дух!

Препоръка

Екипът на Сенсата Технолъджис изразява благодарност към Травел Мениджмънт във връзка с проведено мероприятие за служители на компанията. Организацията от страна на Травел Мениджмънт е на професионално ниво, съобразена с индивидуалните нужди и специфика на компанията. Мероприятието постигна предварително набелязаните цели и остави прекрасни спомени и чувство на удовлетвореност в участниците. С удоволствие препоръчваме Травел Мениджмънт като надежден и лоялен партньор, на чийто доказан професионализъм може да се разчита. Уверени сме, че и занапред ще се доверяваме на техните услуги.

Референция

Бих искала да изразя огромната си благодарност към целия екип на Травел Мениджмънт за начина, по който беше организирано и проведено пътуването на групата ендокринолози участвали в конгрес „5th International Symposium on Diabetes and Pregnancy – DIP 2009” в Соренто Италия. Съчетанието между научна програма, свободно време и индивидуалните желания на всеки един доктор, направи всички участници в конгреса ваши почитатели. С Травел Мениджмънт се чувствам спокойна за клиентите си.

Благодарности

С този мел искам да ви изкажа огромните си благодарности към перфектно свършената работа. Всички колеги са доволни, а аз още повече, въпреки, че не успях да присъствам. Предполагам се досещата, че от тук насетне отърване от нас няма...

Референция за Травел Мениджмънт ООД

ТП „Берлин-Хеми АГ“ издава тази референция на Травел Мениджмънт ООД като израз на задоволство от съвместната ни работа и висока оценка за техния професионализъм. Екипът на Травел Мениджмънт ООД демонстрира забележителен професионализъм и качество на обслужване, бърза и компетентна реакция и коректно отношение. ТП „Берлин-Хеми АГ“ ползва комплексните услуги на Травел Мениджмънт ООД за бизнес пътувания и събития от 2013 година, като в този период Травел Мениджмънт ООД нееднократно се е доказал като високо професионален и надежден партньор, който е спечелил нашето доверие и когото без колебание препоръчваме като синоним на коректност при избор на контрагент за организация на различни събития и бизнес пътувания.

Препоръка

Екипът на Травел Мениджмънт е много ефективен в разбирането на спецификата на нашите корпоративни нужди и предлага най-добрите решения за избор на хотел, транспорт, тиймбилдингова програма, места за хранене и свободно време на служителите. В процеса на съвместната ни работа получихме изключително професионално обслужване, внимание към всеки детайл и отзивчивост. С показаните при съвместната работа професионализъм и коректност, Травел Мениджмънт ООД са желани партньори за нашите бъдещи проекти.

Благодарствено писмо

С настоящето писмо бих искала от името на Байер България ЕООД, да изразя своята благодарност във връзка с организирането от вас официално представяне на нашия нов продукт Левитра ОДТ. Проведените две мероприятия за фармацевти и лекари отговориха на всичките ни очаквания, по отношение на ефект, качество и организация. С високия си професионализъм, дискретност и фантазия, вашият екип направи тази важна част от работата ни през 2011 година неусетно свършена, оставяйки в клиентите ни спомена за две незабравими изживявания. Благодаря ви за бързите и адекватни реакции! Благодаря за коректното отношение! Благодаря за професионализма!

Референция

С настоящата референция Българо-американска кредитна банка АД изрязява своето удовлетворение за отличната организация на всеки един от етапите от планирането и осъществяването на събитие в гр. Хисаря в периода 17-18 юни 2018 г. Даваме висока оценка за професионалните качества на екипа на Травел Мениджмънт ООД. За компании, които търсят коректно и перфектно обслужване в организирането на корпоративни събития, могат да разчитат на Травел Мениджмънт ООД и предлаганите от тях услуги.

Впечатления от проведено събитие

Изпращам ви впечатленията от проведеното събитие на Белчин бани (04-05.08.2015г.) и използвам този мейл, за да ви благодарим за добрата организация и ефективно проведения тиймбилдинг. Благодарности за цялата гъвкавост и желание за съдействие във всички непредвидени ситуации, които изскочиха. Много добре се справихте с всички „предизвикателства”, пред които ви изправихме. Игрите бяха едни от най-интересните, които сме правили. Екипът, който ни води по време на игрите беше страхотен, заразяващ с емоция. Организция от Travel Management - Много, много ДОБРА! Много се радвам, че работим с такъв прекрасен партньор.

Референция

Травел Мениджмънт се грижи за служебните пътувания и организира престоя на нашите служители и партньори от 2008 година. Работата с Травел Мениджмънт е лесна и приятна, защото всеки от екипа им е изключителен професионалист в своята област и винаги успява да разбере точните ни желания и да ги доразвие и осъществи по най-добрия начин. Доверито ни в Травел Мениджмънт е заслужено.

Препоръка

Амджен България ЕООД работи от началото на 2011 година с Травел Мениджмънт ООД. До сега Травел Мениджмънт е организирала редица публични прояви с различен характер, всяка от които с различна специфика, различен брой участници и различни по обем предоставени услуги от тяхна страна. Благодарение на високото си професионално и организационно ниво, което демонстрира целия екип на Травел Мениджмънт, резултатите от проявите организирани от тях са с гарантирано положителен ефект, за които имаме прекрасни отзиви. С удоволствие препоръчваме Травел Мениджмънт ООД като професионален, надежден и лоялен партньор.

Сенсата тийм билдинг

Бих искала от името на целия ни екип и специално от името на Лорънс да ви изкажа нашите благодарности и адмирации за организацията на Тийм билдинга ни. Колегите са изключително доволни от преживяването като цяло и вече имат много идеи за следващо мероприятие в най-скоро време. Благодарим за положения труд, грижите и организацията, които направиха този тийм билдинг едно неповторимо преживяване за всички нас и поставиха здрава основа, върху която да градим екипните ценности, заложени от Лорънс. Благодаря и до нови срещи!

Благодарност за изключителното преживяване

Здравейте екип на Travel Management. С настоящото искам да изразя благодарност, както от мое име, така и от името на целия екип Качество на Сенсата България за изключителното преживяване, което ни осигурихте по време на проведения тийм билдинг в хотел Боженци, в периода 9-11.09.2016. Смятам, че както намерих за необходимо да изразя опасенията си преди събитието, така и сега намирам за необходимо да изразя задоволство от вашият професионализъм и перфектно свършена работа. Мисля, че Ви го дължа. Нямаме никакви забележки и мога да споделя, че се получи екип, с което смятам, че целта е постигната! Пожелавам Ви много такива успехи във всяко събитие и още много удовлетворени клиенти. Поздрави на целия екип! Благодаря!

Референция

Използваме услугите на Травел Мениджмънт за закупуване на самолетни билети. Впечатлени сме от професионализма и коректността на всички служители в Травел Мениджмънт ООД. Благодарение на техните услуги ние винаги получаваме най-добрата цена и най-добрите условия за издаване на самолетни билети. С удоволствие препоръчваме услугите на Травел Мениджмънт.

Реферeнция

Бихме искали да изразим нашата изключителна благодарност към екипа на Травел Мениджмънт за организирането на едно значимо и различно по себе си събитие – представяне на нов продукт в областта на епилепсията пред водещите невролози-епилептолози в България. Усилията, които положи екипът на Травел Мениджмънт в своята работа, високия професионализъм и личната ангажираност допринесоха за безпроблемно и гладко протичане на събитието на изключително високо организационно ниво, което бе оценено и от участниците в него. С удоволствие и на база на опита си с Травел Мениджмънт, ги препоръчваме като коректен, надежден и сигурен партньор.

Референция за Травел Мениджмънт ООД

DHL Express България има удоволствието да издаде тази референция на Травел Мениджмънт ООД в израз на изключително задоволство от съвместната работа по организирането и провеждането на фирмени събития от различен мащаб от 2011 година до сега. Травел Мениджмънт ООД се доказаха като надежден и високо професионален партньор способен да изпълнява поставените задачи не само на високо ниво, но и в кратки срокове спазвайки зададените параметри. За нас е удоволствие да препоръчаме Травел Мениджмънт ООД на всеки, който търси професионален и надежден партньор за възлагането на организацията и провеждането на корпоративни събития, бизнес срещи, тийм билдинги и съпътстващите ги услуги.

Здравейте,

Колегите се върнаха с еуфория като са останали изключително доволни от цялото преживяване. Много са доволни от организация, тиймбилдинг и т.н. Имате thumbs up от иновативния екип на ГСК. Благодаря ви още веднъж за професионализма и перфектната организация.

Референция за Travel Management

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на "Travel Management" за професионализма в организирането на събития и тийм билдинг програми. Перфектна комуникация, точност, особена креативност и отношение. За екипа на Sensata Technologies, който поредна година участва в такъв тип организирани мероприятия, успяхте отново да заплените вниманието ни, да ни накарате да изпитаме незабравими моменти и емоции от страхотната отборна игра в Пирин планина и невероятният ни престой в град Банско. Направихте го отдадено и професионално!

Благодарствено писмо

Бих искала да благодаря от името на колегите и свое име за професионалната и коректна работа свързана с подготовката, организацията и провеждането на нашия Лапландски зимен семеен уикенд. Подходът, който използвахте бе изключително внимателен, с вслушване в изискванията и очакванията на клиента, предлагане на гъвкави решения съобразени с реалността. Благодарение на създадената от вас организация, енергия и влагане във всяко отделно мероприятие, всички ние бяхме въвлечени в интересни занимания. Ценният принос на вашата компания спомогнаха за осъществяването на това събитие на едно високо ниво!

Препоръка

Фрезениус Каби България ЕООД работи от 2009 година с Травел Мениджмънт ООД. Разчитаме на тях за резервации и закупуване на самолетни билети. Тяхната коректност, гъвкавост и професионализъм ги правят изключително надежден партньор за нас. Бих препоръчал Травел мениджмънт ООД като коректен партньор, на когото може да се разчита по всяко време.

Референция

Сътрудничеството между ОББ Застрахователен Брокер и Травел Мениджмънт стартира през 2009 година и до сега екипът , работещ в компанията демонстрира високи професионализъм, качество и прецизност в организирането и реализирането на възложените от нас пътувания. В лицето на Травел Мениджмънт ние винаги срещаме внимание, отзивчивост и навременна реакция на исканите от нас услуги. Считам Травел Мениджмънт за надежден партньор, предоставящ качествено обслужване в областта на организиране на фирмени събития и служебни пътувания. В тази връзка ОББ Застрахователен Брокер ще продължи да разчита и в бъдеще на услугите предоставяни от Травел Мениджмънт. С удоволствие препоръчвам Травел Мениджмънт като коректен и сигурен партньор.

Референция от Майлан ЕООД

Бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Травел Мениджмънт ООД, която стартира през 2016 година. От тогава насам компанията предоставя на Майлан ЕООД организиране на събития, пътувания и тийм билдинг програми. За нас е удоволствие да работим с професионалисти, които винаги посрещат нашите желания, искания и изисквания за бизнес пътувания, както и провеждането на качествени и запомнящи се събития.

Препоръка

Фирмена група Балкан Стар издава настоящата препоръка в уверение на това, че екип на "Травел Мениджмънт" ООД проведе тийм билдинг мероприятие за наши служители, състояло се на 17.11.2012 г. в гр. Велинград. Въпреки кратките срокове, екипът на "Травел Мениджмънт" ООД прояви изключителен професионализъм и гъвкавост като успя да вникне в индивидуалните нужди на компанията и да реализира едно вълнуващо и запомнящо се събитие за всички участници. От името на фирмена група Балкан Стар бихме искали да изразим нашата благодарност за проявения ентусиазъм и отговорно поведение. Коректността и силната ангажираност , които демонстрираха в предсъбитийната и събитийната работа на мероприятието са повод да гледаме с оптимизъм на бъдещите ни съвместни проекти.

Референция

Сътрудничеството между Травел Мениджмънт ООД и Салвис Фарма ООД възникна през 2009 година и винаги се е основавало на взаимно партньорство и професионализъм. Травел Мениджмънт ООД осъществява компетентна и ценна подкрепа при цялостното обслужване на събития у нас и в чужбина, включваща пълен набор от услуги. На основа на досегашния опит от съвместена ни работа препоръчваме Травел Мениджмънт ООД като коректен и надежден бизнес партньор.

Референция За Травел Мениджмънт ООД

Българска психиатрична асоциация издава тази референция на Травел Мениджмънт ООД в израз на изключително задоволство от съвместната работа по организирането и провеждането на годишните конференции на асоциацията. Предварителната организация и провеждането на конференциите надмина очакванията както на ръководството на БПА, така и на участниците, задавайки висок стандарт. С най-голямо удоволствие препоръчваме ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ ООД като надежден и високо професионален партньор, поддържащ най-високо ниво на обслужване, с приятелско и коректно отношение при организиране на семинари, конференции, бизнес срещи и съпътстващите ги услуги.

Обратна връзка

Здравейте, колеги и приятели. Благодаря Ви за възможността да бъдем част от перфектно организираната Годишна конференция на БПА, 3-5 ноември 2017 г. Поздравявам Ви за високия професионализъм, който сте развили през годините! За нас беше удоволствие да работим заедно!

Feedback about GSK event in Lozenets

Здравейте, Много благодаря за цялата подкрепа преди и по време на събитието в Лозенец в периода 11-13 юни 2014 г.! Комплексът, залата за среща, ресторантите, обслужването, което получихме, както и Вашата бърза реакция относно пътуването и постоянна грижа бяха високо оценени. За мен бе удоволствие на работим заедно. Надявам се да имаме възможността да се срещнем отново в бъдеще. Сърдечни поздрави.

Референция за организиране на Годишни Професионални форуми на Байер КропСайанс България

Настоящата препоръка представяме на екипа на Травел Мениджмънт, с която желаем да изразим удовлетвореността си от организацията на Професионалните форуми със земеделски производители. В изпълнение на своите задължения като агенция организатор, екипът на Травел Мениджмънт прояви висок професионализъм, изразяващ се в иновативни идеи и предложения, и професионална и плодотворна комуникация. В резултат, планираните събития достигнаха до висок успех и конкурентно ниво. През годините на партньорство компанията се отличава с професионализъм и отдаденост при изпълнение на дейностите, което спомага за отлично представяне на Байер КропСайънс пред своите партньори на пазара.

Референция

Възползвайки се от услугите на Травел Мениджмънт, проведохме мероприятие за сплотяване на колектива. Преди и по време на събитието, екипът на Травел Мениджмънт и подходът бяха изключително професионални, имаше бърза обратна връзка и голямо разбиране към нашите конкретни нужди. Препоръчвам Травел Мениджмънт като професионален, коректен и точен партньор.