За нас е чест и отговорност да сме част от един проект, чиято цел е развитието и утвърждаването на България като устойчива дестинация за провеждане на значими международни форуми.
покажи повече

Ключът към организиране на успешно събитие се крие в това да осигуриш гладко протичане на процесите и да предоставиш възможност на участниците да изживеят нещо, което ще запомнят. Нашият наръчник ще опише и даде представа за основните стъпки, които е важно да се следват при професионалното организиране на събитие.
покажи повече

Когато една компания се грижи за своите служители и техните семейства, тогава организира "Ден на семейството" с Травел Мениджмънт. Над 2000 участника, слънчево настроение, топло време, много игри и забавления за малки и големи - един истински празник, организиран от нашия екип за всички от "Сенсата Технолоджис". Специален гост на събитията беше Ути Бъчваров и неговия пътуващ кулинарен театър. Една от атракциите бяха най-големият казан в България и най-голямото BBQ в България.
покажи повече

Бизнес симулацията е инструмент за развитие на способностите за взимане на решение, както и за разпределение на дейностите в един екип. С предлаганата от Травел Мениджмънт бизнес симулация „The pipeline” можете да поставите участниците в ситуация напълно отразяваща динамиката на процесите и събитията в ежедневната работа на един екип.
покажи повече

С помощта на нашия екип от Травел Мениджмънт, една година след откриването на агро иновационен център в района на село Горна Митрополия (район Плевен), организирахме събитието „Ден на устойчивото земеделие“. Изграждане на шатра, кетъринг за гостите, презентация за важността и нуждата от опазване на биоразнообразието, въздушно фото и видео заснемане с дрон на демо поле от 50 дка, поканени журналисти, които да отразят събитието.
покажи повече

Екипът на Травел Мениджмънт реализира успешна среща за международен екип от 140 човека за свой корпоративен клиент. 4 конферентни зали, техническо обезпечаване, тематична вечеря с традиционна фолклорна програма, трансфери и тийм билдинг, в който представители на отделните държави трябваше да направят атрактивно представяне на своята страна (история, бит, култура, традиционни ястия). София се превърна в културна и кулинарна столица за 9 европейски държави.
покажи повече

Ние от Травел Мениджмънт работим винаги по правилата, защото така е честно и ценим своите партньори толкова, колкото и своите конкуренти.
покажи повече

Травел Мениджмънт организира за поредна година националните демонстрационни опити на Байер България Дивизия Кропсайънс под мотото Байер Агро Арена. В три региона на България се събраха стотици земеделци. Заложихме на нов формат, с който направихме иновативно представяне на продуктите на Байер и на технологиите в растителната защита.
покажи повече

На 14-ти март се проведе официалното откриване на нова тестова лаборатория на Сенсата Технолоджис в София. На събитието, организирано от Travel Management за Сенсата Технолоджис, присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, висши мениджъри на компанията, бизнес партньори и медии.
покажи повече